[Sci Vie logo]

Items where Year is 1957

Up a level
Export as [feed] RSS 2.0 [feed] RSS 1.0 [feed] Atom
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: Monograph
Number of items: 7.

Monograph

Martin Čokl (1957) Gozdnogospodarski načrt za dobo od 1.I.1957 do 31.XII.1961. Technical Report. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo , Ljubljana.

Boleslav Črnagoj (1957) Optimalna širina šumskih puteva. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije v Ljubljani , Ljubljana.

Janez Matjašič and Janez Čop (1957) Rajonizacija za nizko divjad Slovenije. Project Report. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo , Ljubljana.

Jože Miklavžič (1957) Pospeševanje topolov v Sloveniji: pogoji, možnosti, smernice in izgledi: preglednice: karte. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije v Ljubljani , Ljubljana.

Jože Miklavžič and Bogo Žagar (1957) Pokrajinski gospodarski načrt za trboveljski okraj, občina Videm - Krško: Petrografski elaborat. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije v Ljubljani , Ljubljana.

Ivan Popp (1957) Proizvodnja in uporaba domačih amoniako-vodnih lužil za les. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije v Ljubljani , Ljubljana.

Albin Stritar and Vera Miklič and Jože Miklavžič and Bogo Žagar and Anton Ramovš (1957) Pokrajinski gospodarski načrt za trboveljski okraj, občina Brežice: Petrografski elaborat. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije v Ljubljani , Ljubljana.

This list was generated on Wed. 4. Oct. 2023 02:23:04 CEST.