[Sci Vie logo]

Items where Year is 1959

Up a level
Export as [feed] RSS 2.0 [feed] RSS 1.0 [feed] Atom
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: J | M | P | T | Ž
Number of items: 10.

J

Janez Jerman and Jože Zupan and Rudolf Cividini and Franjo Kordiš and Ljudevit Skaberne and Mirko Polak and Marija Koselj and Janez Kranjec and Karel Bizjak and Valentin Drčar and Velimir Vardjan (1959) Investicijski program za rekonstrukcijo tovarne pohištva, žagarskega obrata in umetne sušilnice. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije v Ljubljani , Ljubljana.

Janez Jerman and Rudolf Cividini (1959) Tehnološka študija za žagarski obrat in umetno sušilnico v Idriji. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije , Ljubljana.

M

Jože Miklavžič (1959) Žlahtnitev čistih bukovih in drugih sestojev v gospodarski enoti Pišece na ekološko-biološki, gojitveno-tehnični in ekonomski osnovi. Žlahtnenje bukovih sestojev v G.E. Pišece: karte. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije v Ljubljani , Ljubljana.

Jože Miklavžič (1959) Premena degradiranih logov in nasadov v savski Vrbini na ekološki, gojitveni in ekonomski osnovi (karte, Žlahtnenje bukovih sestojev v G.E. Pišece: zbirka fotografij). Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije v Ljubljani , Ljubljana.

Jože Miklavžič and Janez Božič (1959) Načrt za pospeševanje topolov na področju okrajnega ljudskega odbora Celje (popis preglednic in diagramov, popis kart). Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije v Ljubljani , Ljubljana.

Jože Miklavžič and Janez Božič and Bogdan Žagar (1959) Načrt za pospeševanje topolov na področju OLO Ljubljana: karte: preglednice. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije v Ljubljani , Ljubljana.

P

Milan Piskernik (1959) Združbena opredelitev bukovih gozdov Slovenije na raziskovalnih ploskvah v okviru vseevropskih bukovih gozdov. Project Report. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo , Ljubljana.

T

Vlado Tregubov (1959) Gozdno gojitveni elaborat na osnovi gozdnih tipov za revir Okroglina. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije , Ljubljana.

Vlado Tregubov (1959) Gozdno gojitveni elaborat na osnovi gozdnih tipov za revir Jurjeva dolina. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije , Ljubljana.

Ž

Alojz Žumer and Tone Hren and Franc Majcen and Jože Pokorn and Branimir Stamenković and Otmar Tupy (1959) Ekonomska utemeljitev finalne predelave lesa v LRS. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije v Ljubljani , Ljubljana.

This list was generated on Fri. 26. Apr. 2024 02:23:19 CEST.