[Sci Vie logo]

Items where Year is 1960

Up a level
Export as [feed] RSS 2.0 [feed] RSS 1.0 [feed] Atom
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: C | Č | D | J | M | P | T | Ž
Number of items: 12.

C

Rudolf Cividini and Mira Kuhar (1960) Lepljenje lesa : Struktura tehnike lepljenja lesa v lesni industriji Slovenije. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije Ljubljana , Ljubljana.

Č

Boleslav Črnagoj (1960) Investicijski program za omrežje gozdnih cest Osankarica. Technical Report. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije , Ljubljana.

D

Bogdan Ditrich (1960) Impregnacija balvana i daščica sa natrijevim pentaklorfenolatom. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije , Ljubljana.

J

Janez Jerman (1960) Tehnološki del idejnega projekta za rekonstrukcijo žagarskega obrata lesnoindustrijskega kombinata "Savinja" v Celju: elaborat. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo pri Biotehniški fakulteti.

Janez Jerman and Lojze Perme (1960) Lepljenje in plastificiranje lesa s pomočjo elektrouporovnega ogrevanja. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije v Ljubljani , Ljubljana.

Janez Jerman and Lojze Perme (1960) Lijepljenje i plastificiranje drveta pomoću elektrootpornog zagrijavanja. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije v Ljubljani , Ljubljana.

M

Jože Miklavžič and Janez Božič (1960) Načrt za pospeševanje topolov na področju OLO Murska Sobota. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije v Ljubljani , Ljubljana.

P

Janez Penca and Janez Jerman and Niko Zalokar and Marijan Gabrič and Jože Kotar (1960) Elaborat o surovinski osnovi za bazensko lesno industrijo v Sevnici IX. Posavskega gozdno gospodarskega področja. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije v Ljubljani , Ljubljana.

T

Vlado Tregubov (1960) Gozdno gojitveni elaborat na osnovi gozdnih tipov za revir Snežnik I in II na Snežniškem pogorju. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije v Ljubljani , Ljubljana.

Vlado Tregubov (1960) Gozdno - gojitveni elaborat na osnovi gozdnih tipov za revir Škocijan. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije , Ljubljana.

Vlado Tregubov (1960) Gozdno gojitveni elaborat na osnovi gozdnih tipov za revir Ravnik. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije , Ljubljana.

Ž

Alojz Žumer (1960) Rekonstrukcija primarne lesne industrije v LRS. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo pri Biotehniški fakulteti.

This list was generated on Fri. 29. Mar. 2024 02:23:05 CET.