[Sci Vie logo]

Items where Year is 1962

Up a level
Export as [feed] RSS 2.0 [feed] RSS 1.0 [feed] Atom
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: C | Č | K | T
Number of items: 11.

C

Rudolf Cividini (1962) Razvoj in konstrukcija naše univerzalne sušilnice za žagan les. Technical Report. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo , Ljubljana.

Č

Martin Čokl (1962) Primerjava metod za ugotavljanje prirastka. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije , Ljubljana.

Martin Čokl (1962) Odkazovanje kot glavni ukrep za izboljšanje strukture in kvalitete sestojev. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije , Ljubljana.

Martin Čokl (1962) Posebni sečni in gojitveni načrt za gozdno gospodarsko enoto Lehen za petletje 1962 - 1966. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije , Ljubljana.

Martin Čokl (1962) Dvovhodne deblovnice za okraj Celje. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije v Ljubljani , Ljubljana.

Martin Čokl (1962) Raziskovalne ploskve na Rakovcu in v Ločniku po meritvah v letih 1949 - 1961. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije v Ljubljani , Ljubljana.

Boleslav Črnagoj (1962) Ekonomska analiza amortizacije gozdnih cest. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije , Ljubljana.

Boleslav Črnagoj (1962) Proučevanje racionalnosti nakladanja kamionov in njihovih prikolic z raznimi nakladalnimi napravami. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije v Ljubljani , Ljubljana.

K

Lojze Kiauta (1962) Organizacija ekonomskih enot v gozdarstvu. Project Report. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije , Ljubljana.

T

Vlado Tregubov (1962) Gozdno gojitveni elaborat na osnovi gozdnih tipov za revir Logatec: Gozdno gospodarstvo Postojna. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije v Ljubljani , Ljubljana.

Vlado Tregubov (1962) Gozdno gojitveni elaborat na osnovi gozdnih tipov za revir Hrušica: Gozdno gospodarstvo Postojna. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije v Ljubljani , Ljubljana.

This list was generated on Fri. 29. Mar. 2024 02:23:04 CET.