[Sci Vie logo]

Items where Year is 1963

Up a level
Export as [feed] RSS 2.0 [feed] RSS 1.0 [feed] Atom
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: Č | J | M | N | S | T | V
Number of items: 10.

Č

Martin Čokl (1963) Gozdnogospodarski načrt za raziskovalne gozdove na Smolniku za desetletje 1963-1972. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije , Ljubljana.

Boleslav Črnagoj (1963) Metodologija za sestavo perspektivnega plana gradnje gozdnih cest za vso Slovenijo, deljenega po gozdnogospodarskih območjih, vzevši kot kriterij optimalno gostoto cestnih omrežij. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije v Ljubljani , Ljubljana.

Boleslav Črnagoj (1963) Način gradnje zgornjega ustroja gozdnih cest. Technical Report. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije , Ljubljana.

J

Janez Jerman (1963) Briketiranje lesnih in drugih odpadkov. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo , Ljubljana.

M

Jože Miklavžič (1963) Splošni gozdnomelioracijski projekt na rastiščni, biološkotehnični in ekonomski osnovi za degradirano področje Slovenskega primorja. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije , Ljubljana.

Jože Miklavžič and Janez Božič (1963) Splošni načrt za inteziviranje produkcije lesa na gozdnih površinah v gričevju in nižavju Pomurja, Podravja in Spodnjega Posavja. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije , Ljubljana.

N

Marjan Novak (1963) Stroji pri krčenju gozdov. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije , Ljubljana.

S

Franjo Sevnik (1963) Gozdnogospodarska in lesnogospodarska območja Slovenije. Technical Report. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije , Ljubljana.

T

Zdravko Turk (1963) Metodika snemanja elementov učinka motornega žaganja. Other. Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo Slovenije , Ljubljana.

V

Marjan Vilhar and Ernest Kučan and Ferdo Rakuša (1963) Študija obratovne tehnične kontrole finalne smeri za lesnoindustrijsko panogo. Technical Report. Gozdarski inštitut Slovenije , Ljubljana.

This list was generated on Thu. 18. Apr. 2024 02:23:04 CEST.